Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

«Хмільний пікнік» в Білгород-Дністровському районі закінчився кривавим вбивством

24 Вересня 2023 17:50
Олександра Сергєєва
«Хмільний пікнік» в Білгород-Дністровському районі закінчився кривавим вбивством

Жахливе жорстоке вбивство сталося на околиці села Розівка Білгород-Дністровського району ще у 2016 році. І лише днями Саратський суд поставив крапку у цій справі. Інтернет-видання «Махала» дізналося подробиці жорстокого вбивства та покарання для винуватого з судового реєстру.

Все розпочалося з того, що місцевий мешканець, як завжди, пішов випасати худобу на пустир біля колишньої молочно-товарної ферми. Випас – справа не сама весела, тому коли до нього з пляшкою підійшов односелець та запропонував випити, чоловік не вагаючись погодився.

Чоловіки організували імпровізований пікнік та сіли розпивати спиртне. В обід жінка пастуха принесла йому їсти та одразу звернула увагу на «незваного гостя». Жінка відчула від нього загрозу, адже той поводив себе досить агресивно, однак чоловік запевнив її, що все добре і вона пішла назад у село.

Поки вона йшла її не відпускали думки про приятеля чоловіка, адже, як вона потім сказала під час судового засідання, у того були страшні очі. Повернувшись до села жінка казала зустрічним односельцям, що вона відчуває, що щось відбудеться погане, але їй ніхто не повірив. Однак інтуїція її не підвела…

Ввечері, коли обидва чоловіки були добряче напідпитку, між ними виникла сварка, під час якої «чоловік зі страшними очима» схопив палицю та почав гамселити нею пастуха. Він бив його з такою звірячою силою, що зламав пастуху череп у десяти місцях, що привело до набряку головного мозку та настанню смерті.

Дружина все чекала свого чоловіка вдома, але той не повернувся. Спочатку вона намагалася заспокоїтися та запевнила сама себе, що вона все вигадала і чоловік просто залишився ночувати у доньки, бо сильно перепив та не дійшов додому. Однак, коли на ранок донька сказала, що тата в неї немає, вона побігла шукати коханого. Коли вона прибігла на місце, де в останній раз бачила чоловіка, то знайшла його закривавлене та роздягнуте тіло. 

Правоохоронці, які прибули на місце злочину, за допомогою службової собаки вийшли на слід та затримали вбивцю. Днями над ним відбувся суд.

Під час судового засідання чоловік зізнався у скоєному та попросив суворо його не карати. Однак, оскільки вбивство було скоєно з особовою жорстокістю, вийти на волю у нього не було ніяких шансів.

Суд визнав чоловіка винним у вбивстві та призначив йому покарання у вигляді 9 років 6 місяців позбавлення волі.

Поділитись
Зараз читають