Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Керівник Болградської окружної прокуратури отримав значне підвищення

16 Червня 2023 12:33
Тетяна Терзі
Керівник Болградської окружної прокуратури отримав значне підвищення

Заступник Генерального прокурора України Вікторія Літвінова представила колективу Черкаської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущея, який до цього очолював Болградську окружну прокуратуру.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Вона зазначила, що новопризначений керівник має достатній досвід роботи на прокурорських посадах. Він зможе забезпечити належну реалізацію функцій прокуратури та виконання поставлених завдань в умовах боротьби з російським агресором.

“Сьогодні основними завданнями для всіх органів правопорядку є документування та розслідування воєнних злочинів держави-агресора на території України. Також зусилля прокуратури спрямовані на протидію злочинам проти основ національної безпеки. Задля цього маємо злагоджено та ефективно працювати”, – наголосила заступник Генпрокурора.

Нагадаємо, Ігор Домущей народився в 1976 році. Освіту здобув в Одеській державній юридичній академії. В органах прокуратури – з 1998 року. Трудову діяльність розпочав на Миколаївщині, де пропрацював 19 років. У 2017-2018 роках працював в органах прокуратури Запорізької області. З 2018-го по 2020 рік обіймав різні посади в прокуратурі Одеської області. 15 березня 2021 року була створена Болградська окружна прокуратура, яку він очолив, про пріоритети якої він розповідав «Махалі».

Наразі в Болградській окружній прокуратурі виконує обовʼязки керівника прокурор Дмитро Цоєв.

Поділитись
Зараз читають