Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Каракуртський Будинок культури через пошкоджену вежу стільникової мережі не може функціонувати в штатному режимі (доповнено)

28 Листопада 2023 12:00
Валерій Гайдаржи
Каракуртський Будинок культури через пошкоджену вежу стільникової мережі не може функціонувати в штатному режимі (доповнено)

Через негоду 26 листопада в селі Каракурт була пошкоджена вежа стільникової мережі Life.  Як повідомила Каракуртська сільська рада, вежа знаходиться на даху місцевого Будинку культури та перебуває зараз в аварійному стані. Для з’ясування всіх обставин журналіст видання “Махала”  зв’язався з директоркою Каракуртського Будинку культури Ганною Желясковою.

Стільникова вежа пошкодилась в неділю, коли в нашому регіоні був сильний сніг та вітер. Вона розташована на даху та прикріплена до стіни.  Через вітер шматок стіни та одне кріплення вежі погнуті. Поки вона знаходиться в небезпечному стані – хитається та нахилена в одному напрямку. Тому для того, аби не наражати людей на небезпеку, ми не проводимо заняття в Будинку культури. Усі працівники на місці, але поки не приймаємо дітей“, – розповіла Ганна Желяскова.

За словами директорки ДК,  ремонт вишки ще не розпочали, бо через закриті дороги ремонтні бригади стільникової мережі не змогли доїхали до села. 

Наразі Каракурт не залишився без стільникового зв’язку, є мобільний зв’язок мережі Київстар, вежа якої також розташована в селі.

Бригада мобільного зв`язку змогла доїхати до Каракурту. За інформацією директора БК, вежу укріпили і тепер вона не загрожує людям.

Поділитись
Зараз читають