Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ізмаїльські рятувальники ліквідували дві пожежі у домоволодіннях Саф’янівської громади

06 Грудня 2023 11:06
Олександра Сергєєва
Ізмаїльські рятувальники ліквідували дві пожежі у домоволодіннях Саф’янівської громади

Вчора, 5 грудня, у селах Нова Некрасівка та Стара Некрасівка рятувальники ліквідовували займання у приватних будинках. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського районного управління ГУ ДСНС.

Перша пожежа сталася о 10 годині ранку в селі Стара Некрасівка. До рятувальників надійшов виклик про загоряння даху у будинку від місцевої одинокої пенсіонерки 1949 року народження. 

Рятувальники оперативно прибули на місце виклику, де за півтори години ліквідували пожежу, що була спричинена недоліком конструкції димаря опалювальної печі.

Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі немає, збиток встановлюється. Від ДСНС залучалось 10 рятувальників та дві одиниці техніки. 

Друга пожежа сталася близько опівночі у селі Нова Некрасівка. Прибувши на місце виклику рятувальники побачили, що палає житловий будинок. За 39 хвилин вісім рятувальників за допомогою двох одиниць техніки ліквідували пожежу.

Вогонь встиг знищити домашнє майно та пошкодити стіни кухні, коридору та котельного приміщення на загальній площі 30 м кв. Сума збитку встановлюється. 

Причиною займання стало коротке замкнення електромережі холодильника.

Загиблих та постраждалих немає.

Поділитись
Зараз читають