Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ НЕ ВИКОНАЛИ ДОХОДНУ ЧАСТИНУ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ

14 Квітня 2022 14:37
Софія Чебан
ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ НЕ ВИКОНАЛИ ДОХОДНУ ЧАСТИНУ МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ

Про це повідомила Болградська районна військова адміністрація.

Геннадій Бамбура пропів спільно з заступником начальника Болградської РВА Дмитром Дімитровим, в.о. начальника відділу фінансів Наталею Пітух та завідувачем сектору внутрішнього аудиту РВА Павлом Синельниковим робочі наради з головами Василівської, Городненської та Криничненської територіальних громад та їх начальниками фінансових управлінь.

Як виявилось у березні 2022 року в Болградському районі не виконали доходну частину місцевих бюджетів 8 громад (Арцизька, Василівська, Городненська, Кубейська та Криничненська, Павлівська, Бородінська та Тарутинська).

Зазначимо, що доходна частина місцевого бюджету Василівської сільської ради у березні 2022 року виконана на 56,8% (недоотримано 1159 тис. грн), Городненської сільської ради на 61,0% (недоотримано 710,5 тис. грн) Криничненської сільської ради на 77,8% (недоотримано 141,2 тис. грн).

Начальник Болградської районної військової адміністрації закликав голов територіальних громад приділити особливу увагу надходженням податку на доходи з фізичних осіб, земельного та єдиного податків.

Поділитись
Зараз читають