Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Городненська громада виділила майже п’ять мільйонів на придбання мобільного укриття

28 Серпня 2024 14:42
Анатолій Стоянов
Городненська громада виділила майже п’ять мільйонів на придбання мобільного укриття

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Городненської сільської ради оголосив тендер на придбання швидкоспоруджуваної захисної споруди, яке планують встановити у селі Городнє на вулиці Миру 76-А. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро

Згідно з тендерною документацією, планується розмістити споруду, яка зможе вмістити у собі 80 осіб. За вказаною адресою розміщується місцевий заклад дошкільної освіти “Ромашка”.

Мобільне укриття матиме сходи та доступ для маломобільних груп населення за допомогою відкидних трапів. Також буде проведено вентиляцію, освітлення, встановлять розетки, покажчики вхід/вихід та лавки для сидіння. Також буде встановлено кондиціонер на охолодження/опалення приміщення. Укриття не буде ділитися на зони, лише перегородкою відокремлять біотуалет. 

Відкриті торги з особливостями мають відбутися 4 вересня, а роботи планують завершити до 30 вересня 2024 року.  Очікувана вартість робіт – 4 705 000 грн. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Станом на сьогодні учасників аукціону немає, проте є скарга від потенційного виконавця щодо того, що умови тендеру дуже обмежені та нібито “створені під конкретного виконавця”.  Замовник на скаргу досі не відреагував. 

Фото Городненської сільської ради у Фейсбук.

Поділитись
Зараз читають