Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Горів тепловоз та приватна оселя: співпрацівники Служби порятунку півдня Одещини виїжджали на резонансні пожежі

03 Травня 2024 10:30
Олександра Сергєєва
Горів тепловоз та приватна оселя: співпрацівники Служби порятунку півдня Одещини виїжджали на резонансні пожежі

За останню добу на півдні Одещини сталося дві резонансні пожежі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Одеській області.

Вчора до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання тепловозу в селі Новоселівка Арцизької громади. На місці події рятувальники встановили загорання ведучої секції локомотиву, від’єднаного від вантажних вагонів працівниками залізниці. Пожежу ліквідували на загальній площі 35 м2. Причина пожежі та збиток – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає.

Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 23 рятувальника, від місцевих пожежних команд «Виноградне» та «Нова Іванівка» – 2 одиниці техніки, 4 чоловіка особового складу.

Друга пожежа сталася в місті Ізмаїл. Ввечері загорівся приватний житловий будинок по вулиці Харківська. Виїхавши на місце, рятувальники встановили загоряння майна в кімнаті одноповерхового житлового будинку. Пожежу локалізували на загальній площі 15 м2. Внаслідок пожежі постраждав господар, 1974 року народження, якого бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння продуктами горіння доставили до медзакладу, після обстеження від госпіталізації він відмовився.

Причина пожежі та збиток – встановлюються. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 8 рятувальників.

Поділитись
Зараз читають