Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ренійська лікарня вдруге за рік залишилась без керівника: генеральна директорка подала заяву про звільнення за власним бажанням

24 Липня 2024 17:33
Микола Григораш
Ренійська лікарня вдруге за рік залишилась без керівника: генеральна директорка подала заяву про звільнення за власним бажанням

Нова генеральна директорка КНП «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» Наталя Бардієвська подала заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Про це на позачерговій сесії міськради поінформував голова Ренійської громади Ігор Плєхов, повідомляє видання «Рені-Одеса».

Нагадаємо, що нового керівника ЦМЛ було призначено рішенням виконкому міськради і приступило до своїх обов’язків 20 березня цього року, змінивши на посаді Олега Бурлю, який очолював медустанову з жовтня 2021 року і звільнився з посади з формулюванням «за згодою сторін». Останнє місце роботи Наталі Бардієвської до призначення в Рені – заступник директора ТОВ «Альмед» (м. Одеса).

«Хотілося б, звісно, ​​щоб той ритм, заданий Наталією Бардієвською, зберігся. Нарешті, документація в порядку, всі зрозуміли алгоритм роботи. За два місяці ліквідувати борги із зарплати – це досягнення. Результат роботи – очевидний», – сказав на сесії Ігор Плєхов, повідомивши, що проведе збори колективу Ренійської ЦМЛ: «Нехай самі вирішують, хто буде головним лікарем, і представлять свого кандидата».

На думку мера, генеральним директором міськлікарні може стати не обов’язково лікар – це може бути фахівець із економічною освітою. «Я запропонував очолити лікарню Сергію Арабаджи, але він відмовився», – повідомив депутатам Ігор Плєхов.

Насправді, зазначає видання, не все так просто: очолити медичний заклад має право спеціаліст, який має диплом за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я». Таких фахівців у Ренійській громаді небагато, за підрахунками видання, семеро, тож вибирати доведеться із них. Як варіант – готувати нового керівника чи запрошувати вже дипломованого спеціаліста. 

Поділитись
Зараз читають