Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Фестиваль, відкриття просторів та молодіжна вечірка: як у Болграді відсвяткували День молоді (Фото) 

13 Серпня 2024 12:20
Софія Чебан
Фестиваль, відкриття просторів та молодіжна вечірка: як у Болграді відсвяткували День молоді (Фото) 

Мешканці Болграда відсвяткували Міжнародний день молоді. Урочиста частина святкового дня розпочалася з відкриття фестивалю “Крок у майбутнє”. На ньому побували журналісти інтернет-видання “Махала”.

Співробітники комунального закладу “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради привітали молодь Болградщини з їх святом та підготували концертну програму. Для усіх присутніх співали артисти Центру культури та дозвілля Тетяна Жужукова, Ангеліна Балашова, а також Олена Калчева та гурт “Lazy generation”.  Для присутніх з хореографічними номерами виступив Зразковий ансамбль танцю “Натхнення” (керівник Вікторія Алавацька).

“Наш шлях був важким, але я вдячна всім за допомогу і віру в нас. Я сподіваюсь, що у нас з вами буде багато поставлених перед собою цілей, які ми з легкістю будемо досягати разом та покращувати молодіжний рух у нашій громаді”, – звернулася до молоді Анастасія Безсонова, голова Молодіжної ради.

Також привітали молодь зі святом секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна. 

Вони нагородили Подяками присутніх підлітків за активну участь у молодіжно-театральному русі, за розвиток хореографічного мистецтва, за високі спортивні досягнення та особистий внесок та активну участь у реалізації молодіжної політики у Болградській громаді.

“День молоді – це свято майбутнього, свято натхнення. Дякую вам за те, що ви довіряєте нам та приходите до нас. За ваші ідеї та відповідальне відношення до нашої спільної праці. Зі святом”, – підкреслила у своїй промові Жанна Сусліна.

Після закінчення фестивалю пройшло офіційне відкриття молодіжних просторів, які знаходяться у приміщенні другого корпусу Центру культури та дозвілля за адресою: вул. Інзовська, 170. 

“Молодіжний простір – місце куди ви, молодь, маєте можливість приходити та творити, спілкуватися, проводити цікаві зустрічі та ділитися ідеями, які б робили Болградську громаду цікавою саме для молоді. Разом з Болградською міською радою нам вдалося створити два кабінети, можна сказати, відтворити задуми молоді. Хочу зазначити, що макети ми створювали разом з молоддю, обирали кольори та продумували кожну деталь”, – розповіла Анастасія Безсонова.

На цьому свято для молоді не закінчилося – організатори підготували для них запальну караоке-вечірку з фуршетом. 

Зазначимо, що Міжнародний день молоді заснували на рівні ООН у 1998 році. З 2022 року День молоді в Україні та Міжнародний день молоді відзначають в один день – 12 серпня. 

Поділитись
Зараз читають