Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Директорка Банівського Будинку культури Василівської громади отримала нагороду конкурсу “Майстер клубної справи”

24 Листопада 2023 13:40
Валерій Гайдаржи
Директорка Банівського Будинку культури Василівської громади отримала нагороду  конкурсу “Майстер клубної справи”

Вчора, 23 листопада, у приміщенні Одеської національної наукової бібліотеки відбулася нарада директорів базових клубних закладів.  Одним із заходів наради стало  вшанування переможців щорічного конкурсу “Майстер клубної справи”, у якому взяли участь 75 працівників культури Одеської області.

Директорка Банівського Будинку культури Жанна Пундєва увійшла в четвірку лідерів конкурсу та отримала нагороду “Майстер клубної справи” за керівництво народним хоровим колективом ”Българска роза” та за плідну творчу працю в сфері культури. Про це дізнався журналіст видання “Махала”.

Для мене це було несподівано, але дуже приємно, що наші старання так високо оцінили. Я кажу наші, тому що ця нагорода не тільки моя, а й усього колективу “Българска роза”. У нашому колективі всі горять своєю роботою. Ми намагаємося здивувати публіку, бо найголовніше в нашій роботі не застоюватися на місці і придумувати щось новеньке. Хочу також подякувати всім людям, які допомогли нам з участю в цьому конкурсі”, – розповіла  Жанни Пундєва.

Протягом всієї діяльності народного хорового колективу”Българска роза” вона залишається єдиним керівником цього колективу. Колектив створений більше 30 років тому. Основним репертуаром залишаються естрадні та народні українські та болгарські пісні. За словами Жанни Іванівни, учасники колективу планують  відродження бессарабських пісень та створення автентичних бессарабських костюмів для виступів. 

Поділитись
Зараз читають