Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє медиків Арцизької лікарні отримали відзнаки від громади

26 Серпня 2024 17:00
Олександра Сергєєва
Двоє медиків Арцизької лікарні отримали відзнаки від громади

В Арцизькій громаді відбулися святкові заходи, присвячені 208-річчю міста Арциз. Під час одного з урочистих заходів Арцизька міська рада відзначила двох місцевих лікарів – завідувачу хірургічного відділення Петру Кічуку присвоїли звання “Почесний мешканець Арцизької громади”, а молодому лікарю Андрію Ізвєкову подарували житло. Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський. 

Лікар вищої категорії Петро Ілліч понад 20 років очолює хірургічне відділення Арцизької лікарні, і за ці роки врятував чимало життів та створив у колективі дружню та злагоджену атмосферу. За значний вклад у медицину міста його було відзначено почесною нагородою. 

Протягом років на посаді Петро Ілліч вів роботу щодо вдосконалення та розвитку відділення, аби не відставати від розвитку медицини. Завдяки його ініціативі у відділенні були впроваджені новітні підходи та технології надання висококваліфікованої хірургічної допомоги, що дозволило надавати медичні послуги не лише мешканцям Арцизького району, але й усієї області.

“Протягом останніх 5 років завдяки наполегливості та невтомній праці Петра Ілліча хірургія перетворилася у показове відділення. Він високо поважна людина в колективі та серед населення, являється локомотивом хірургічної служби. І ця нагорода – визнання його праці 24/7, порятунок величезної кількості життів та вилікуваних хворих”, – привітав колегу очільник лікарні Зиновій Челак.

Ще один приємний подарунок від громади – ключі від житла – отримав дитячий хірург Арцизької лікарні Андрій Ізвєков. Взагалі, громада намагається підтримувати молодих лікарів, аби вони бачили перспективи залишатися у місті та працювати на благо громади. 

Поділитись
Зараз читають