Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє домашніх тиранів з Ізмаїльського району постануть перед судом за насильство над рідними 

12 Лютого 2024 13:00
Олександра Сергєєва
Двоє домашніх тиранів з Ізмаїльського району постануть перед судом за насильство над рідними 

Чоловіки систематично, протягом тривалого часу, чинили домашнє насильство та вже неодноразово притягувались за це до відповідальності. Однак ані штрафи, ані громадські роботи, не подіяли на кривдників. Наразі справи проти них правоохоронці готують до суду. За скоєне обом чоловікам загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції. 

Першим постане перед судом житель Ізмаїла, який знущався з власної матері: влаштовував сварки, лаявся та погрожував їй фізичною розправою через те, що вона висловлювала своє невдоволення його аморальним способом життя. Його неодноразово штрафували за це, а останній раз він відпрацьовував 150 годин громадських робіт, однак і це його не виправило. 

Другим кривдником виявився мешканець Саф’янівської громади, який вчиняв насильство над своєю дружиною: нецензурно виражався у її бік через незадоволення спільним побутом та ревнощі.

На початку цього року потерпілі знову звернулися до поліції. Оскільки домашнє насильство в обох випадках стало систематичним, слідчі розпочали проти них кримінальне провадження та повідомили обом про підозру. 

Чоловікам загрожує покарання у вигляді громадських робіт строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Поділитись
Зараз читають