Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Дві громади півдня Одещини долучилися до безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади»

24 Листопада 2023 15:20
Тетяна Терзі
Дві громади півдня Одещини долучилися до безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Сьогодні, 24 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Жук підписав меморандуми про співпрацю та партнерство з головами Болградської міської, Великобуялицької, Коноплянської, Куяльницької, Нерубайської та Успенівської сільськими громадами. Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Ми посилюємо безпеку та захист жителів нашого регіону, і я вдячний кожному з вас за тісну співпрацю у цьому напрямку. Для нас є дуже важливими підтримка та втілення безпекових проєктів, один із яких є «Поліцейський офіцер громади», – сказав полковник поліції.

Найближчим часом в громадах з’являться свої «шерифи», які забезпечуватимуть правопорядок на території обслуговування, оперативно реагуватимуть на проблеми людей, що стосуються безпеки, тісно співпрацюватимуть з органами влади та населенням.

До відома. Поліцейськими підписані меморандуми про співпрацю та партнерство з 53 територіальними громадами Одеської області. І у 31 громаді вже виконують свої функціональні обов’язки 46 поліцейських офіцерів громади.

Нагадаємо, на сесії Болградської міської ради 28 вересня 2023 року депутати дали згоду на придбання за кошти місцевого бюджету будинку в селі Виноградівка Болградської громади для облаштування  робочого місця дільничного офіцеру поліції. Вартість будівлі 670 тисяч грн. Раніше в цьому будинку була аптека, яка наразі вже не працює.

Поділитись
Зараз читають