Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Домашньому тирану з міста Ізмаїл суд заборонив відвідувати кафе, в яких продають алкоголь

05 Вересня 2024 15:01
Олександра Сергєєва
Домашньому тирану з міста Ізмаїл суд заборонив відвідувати кафе, в яких продають алкоголь

В Ізмаїлі перед судом постав місцевий мешканець, який систематично у стані алкогольного сп’яніння ображав дружину. Про це дізналася “Махала” з судового реєстру. 

Минулого року чоловік вже притягувався до відповідальності за те, що, перебуваючи напідпитку, бив, ображав та погрожував вбити свою дружину. Тоді він пообіцяв суду, що більше так не буде робити й обійшовся лише штрафом. Однак поведінку свою так і не змінив та через рік знову опинився на лаві підсудних.

Як розповіла у своїй заяві дружина підсудного, чоловік знову прийшов п’яний та вчинив сварку, під час якої висловлювався на її адресу нецензурною лайкою, умисно словесно ображав та погрожував вбити. Жінка злякалася за своє життя та знову звернулася по допомогу до поліції.

На суді чоловік свою провину не заперечував та розкаявся у скоєному. Пояснив, що у всьому винен алкоголь, який він вживає щодня. Він запевнив суд, що кине пити й більше не допустить таку поведінку.

Дослухавши пояснення підсудного, суд призначив йому покарання  у виді пробаційного нагляду на строк три роки. Також протягом цього часу чоловіку заборонено відвідувати розважальні заклади та заклади, де реалізуються алкогольні напої на розлив.

Поділитись
Зараз читають