Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Домашній тиран з Білгород-Дністровського за систематичне насильство над дружиною постав перед судом: як його покарали?

29 Травня 2024 11:10
Олександра Сергєєва
Домашній тиран з Білгород-Дністровського за систематичне насильство над дружиною постав перед судом: як його покарали?

Суд визнав чоловіка винним в умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного насильства щодо своєї дружини та призначив йому покарання у вигляді 150 годин громадських робіт. Крім того, він зобов’язав засудженого пройти програму для кривдників. Про це повідомили у поліції.

43-річний житель одного з сіл Мологівської територіальної громади у стані алкогольного сп’яніння влаштовував сварки з 32-річною дружиною, ображав її нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та ліз у бійку. Приводом для скандалів були побутові негаразди та невдоволення жінки, через зловживання чоловіком алкогольних напоїв.

Жінка неодноразово зверталася до правоохоронців, які складали щодо кривдника адміністративні протоколи, виносили термінові заборонні приписи та проводили з чоловіком профілактично-роз’яснювальну роботу, однак нічого не діяло – він продовжував ображати дружину. 

Після чергової сімейної сварки, спровокованої чоловіком, слідчі розпочали вже кримінальне провадження за систематичне вчинення домашнього насильства. Зібравши достатньо доказів матеріали було передано в суд. Тепер чоловік має відпрацьовувати свою провину перед жінкою на громадських роботах.

Поділитись
Зараз читають