Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

До чого привів любовний трикутник: мешканцю Ізмаїла загрожує до восьми років позбавлення волі

14 Червня 2024 13:46
Наталя Іванова
До чого привів любовний трикутник: мешканцю Ізмаїла загрожує до восьми років позбавлення волі

51-річний житель Ізмаїла запропонував оперуповноваженому та начальнику одного з відділів підрозділу контррозвідки Управління Служби безпеки України в Одеській області  3000 доларів, аби вони організували проведення перевірки законності перебування на території України 29-річного громадянина країни Африки, який проживає в Одесі та примусово видворили його за межі нашої держави. Про це повідомити в поліції.

При цьому  зловмисник висунув вимогу надати йому підтверджуючі фото іноземця на прикордонному пункті та документів з інформацією щодо його заборони на в’їзд в Україну протягом трьох років. У такий спосіб чоловік прагнув позбутися залицяльника своєї знайомої і свого конкурента.

Але працівники СБУ сповістили поліцейських. Правопорушника затримали «на гарячому» одразу після передачі ним представникам спецслужби коштів та отримання взамін імітаційного зображення іноземця у прикордонному пункті Одещини.

Фігуранту загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Правопорушника затримали. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яку він сплатив. Слідство по справі триває.

Поділитись
Зараз читають