Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Для забезпечення порядку: у Білгороді-Дністровському відкрили станцію поліцейського офіцеру громади

12 Березня 2024 10:53
Олександра Сергєєва
Для забезпечення порядку: у Білгороді-Дністровському відкрили станцію поліцейського офіцеру громади

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» вдалося реалізувати завдяки співпраці місцевої влади з органами поліції. Про це повідомив міський голова Віталій Граждан.

Головна мета проєкту – залучити до співпраці з громадами правоохоронців, які житимуть на території обслуговування, постійно будуть на зв’язку з місцевим населенням, знатимуть усі його проблемні питання і своєчасно їх вирішуватимуть.

Як зазначили у ГУНП в Одеській області, поліцейські послуги 48-тисячній громаді 24/7 надаватимуть двоє «шерифів» – Марина Боб та Віталій Тюпа, яких добре знають містяни, адже вони працювали у Білгород-Дністровському районному відділі поліції дільничними.

До повноважень офіцерів входитиме забезпечення посилення порядку на території громади, здійснення профілактичної роботи у сфері правопорядку та запобігання вчиненню правопорушень.

Для комфортної роботи поліцейських офіцерів й відвідувачів станції, за рахунок коштів громади було капітально відремонтовано та оснащено приміщення, а для поліпшення оперативної роботи було придбано два службових автомобілі.

Поліцейська станція знаходиться за адресою: місто Білгород-Дністровський, вулиця Михайлівська, 23. Зв’язатися з «шерифами» можна за робочими телефонами (098) 337-26-21 та (098) 923-66-41. Вони постійно на зв’язку.

Поділитись
Зараз читають