Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Чути потреби своїх: волонтери з Болграда відправили на фронт автомобіль (Фото)

04 Липня 2023 14:33
Софія Чебан
Чути потреби своїх: волонтери з Болграда відправили на фронт автомобіль (Фото)

Майже рік в Болграді веде свою діяльність Благодійний фонд “Ліга добрих справ UA”. За цей період ми багато писали про те, яку колосальну роботу вони роблять. Благодійні ярмарки, акції, плетіння маскувальних сіток, постійний моніторинг потреб для наших військових з 88 окремого батальйону морської піхоти. Це величезна праця волонтерки Оксани Кілафли та її команди, але без донатів українців цей шлях був би не таким продуктивним.

“Я вдячна всім за те, що ви не забуваєте донатити для наших хлопців. Цього разу на фронт поїхало авто, бо черговий дрон застряг на кордоні та ніяк не може доїхати до нас. Автомобілі для воїнів зараз дуже потрібні, як й дрони”, – каже волонтерка Оксана Кілафли. 

Оксана поділилася з інтернет-виданням “Махала”, що машину вони відправляють на фронт вперше. Транспорт завжди дуже потрібен військовим, тому волонтери купили авто в Києві та пригнали його в Болград. 

“Машину обладнали, купили трос армований, ключ і домкрат, заправили кондиціонер, працює чудово і трохи підремонтували електрику. Видихнути з полегкістю. Дякую всім, хто донатить. Дякую Олексієві, який заправляє за свої гроші, сам привозить, морочиться з документами. Цього місяця наші хлопці втратили 15 дронів. Уявіть, 15 дронів на місяць! Тож, донатити потрібно кожного місяця! Не забувайте про це. Тільки разом ми переможемо”, – наголосила Оксана. 

Збір коштів на дрон триває. Долучитися до збору можна за реквізитами.

Найменування одержувача: БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN: UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

Нагадаємо, що благодійний фонд “Ліга добрих справ ЮА”, розпочав свою діяльність в жовтні 2022 року. Благодійна організація збирає кошти для військовослужбовців Збройних сил України, а саме для військових 88 окремого батальйону морської піхоти.

Поділитись
Зараз читають