Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Будівництво укриття в Табаківському ліцеї відкладається: в чому причина

25 Липня 2023 16:05
Тетяна Терзі
Будівництво укриття в Табаківському ліцеї відкладається: в чому причина

Торги з особливостями, які відділ освіти Болградської міської ради Одеської області об’явив 17 липня, не відбулися через відсутність пропозицій. Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro.

Відділ освіти як замовник вийшов на торги з сумою 9 142 945,6 грн. За ці гроші планувалося побудувати споруду цивільного захисту (найпростіше укриття) в Табаківському ліцеї по вул. Гагаріна,74. Фінансування робіт передбачено з місцевого бюджету.

Можливо потенційних підрядників відлякали строк поставки товарів, виконання робіт. Згідно умов роботи мали виконати до  01 листопада 2023 року (!).

Нагадаємо, на сесії Болградської міської ради 29 червня депутати не тільки виділили кошти в сумі понад 9 млн грн на будівництво укриття, але й реорганізували ясла-садок «Світлячок» шляхом приєднання до Табаківського ліцею. В дитячому садочку, за словами начальниці відділу освіти Болградської міської ради Ірини Гончарової, фізично неможливо було побудувати укриття. 

Наявність укриття дозволяло б дошкільному і шкільному закладам освіти в новому навчальному році почали працювати в офлайн режимі.

Поділитись
Зараз читають