Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Браконьєр з Білгород-Дністровського району отримав покарання за свою діяльність

11 Травня 2024 15:30
Ганна Ковальова
Браконьєр з Білгород-Дністровського району отримав покарання за свою діяльність

31-річний мешканець Лиманської громади Білгород-Дністровського району сплатить державі кошти у розмірі понад 300 тисяч гривень за незаконний вилов риби на території Національного природного парку «Тузлівські лимани». Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці викрили чоловіка в браконьєрській діяльності у березні минулого року в акваторії озера Джантшейське, що входить до складу Національного природного парку «Тузлівські лимани». 

Чоловік сітками з човна виловив 128 одиниць різних видів риби, серед яких карасі, сазани, окуні.

Правоохоронці вилучили у якості речових доказів заборонене знаряддя лову, човен та водні біоресурси, які передали на зберігання до спеціалізованого приватного підприємства.

За результатами проведеної інженерно-екологічної експертизи, сума завданих правопорушником державі збитків склала майже 290 тисяч гривень.

Дослідивши надані поліцейськими докази, суд ухвалив вирок, яким визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 25,5 тисяч гривень та зобов’язав відшкодувати завдані державі збитки (290 тисяч гривень). 

Поділитись
Зараз читають