Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Болградські спортсмени гідно виступили на турнірі з джиу-джитсу

12 Червня 2024 14:30
Ганна Ковальова
Болградські спортсмени гідно виступили на турнірі з джиу-джитсу

Днями у місті Вилкове відбувся турнір зі змішаних бойових мистецтв ММА та БДД “Vilkovo Summer Fighting Fest” серед юнаків, юніорів та дорослих. Болградський район на змаганнях представляв спортивний клуб з бразильського джиу-джитсу “Atos Ukraine”, який функціонує в Болграді вже декілька років під керівництвом Тетяни Колєвої. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Болградщину представляли 14 юних спортсменів. Більшість з них отримали призові місця.

Перше місце у програмі ноу-гі здобули: Ігор Тімонов, Глеб Насипаний та Марія Кіхай. У програмі гі переможцями стали: Дарина Кузьмина, Глеб Насипаний, Микола Чомов, Валентина Касаджик.

Друге місце у програмі ноу-гі здобули: Дмитро Русанжик, Дарина Кузьмина, Олександр Пашков, Іван Бошков. У програмі гі друге місце посів Данило Касап.

Треті місця на турнірі у спортсмени посіли лише у програмі гі: Арсеній Кочєв, Дмитро Пашута, Ксенія Бужилова, Іван Колєв.

“Вітаю хлопців та дівчат із гарними боями, ви дійсно добре постаралися. Дякуємо команді ВСПК «Ахілл» за проведений турнір зі змішаних бойових мистецтв ММА та БДД «Vilkovo Summer Fighting Fest» на місцевій базі відпочинку. Діти були у захваті від місця проведення змагань”, – зазначила Тетяна Колєва.

Поділитись
Зараз читають