Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Болградська міська рада планує втретє з початку року передати субвенцію на потреби ЗСУ

24 Травня 2024 16:22
Тетяна Терзі
Болградська міська рада планує втретє з початку року передати субвенцію на потреби ЗСУ

Болградська міська рада на наступному засіданні сесії планує втрете з початку 2024 року виділити субвенцію обласному бюджету Одеської області для військових формувань Збройних Сил України, Сил безпеки і оборони. Відповідний проект рішення розміщений на сайті Болградської міської ради. Про це повідомляє «Махала».

«Виділити  з місцевого бюджету  Болградської міської територіальної громади іншу субвенцію обласному бюджету Одеської  області у 2024 році у сумі 2 000 000 грн з метою забезпечення  необхідних нагальних потреб формувань територіальної оборони, Збройних Сил України, Сил безпеки і оборони», – повідомляється в проекті рішення.

Нагадаємо, в березні 2024 року Болградська міська рада виділили субвенцію в розмірі 2 млн грн, а в  квітні 2024 року – 1,3 млн грн.

Субвенція обласному бюджету на потреби ЗСУ передається в межах Програми забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, підтримки сил оборони України та мобілізаційної готовності в Болградській територіальній громаді на 2024-2027 роки. Обсяг фінансових ресурсів по програмі складає 17 716, 400 тис грн коштів бюджету Болградської міської територіальної громади. Але в програмі є оговорення, що програма діє при наявності фінансування.

Поділитись
Зараз читають