Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Болградська крафтова продукція підкорила столичний “Milky FORUM 2024”

10 Червня 2024 12:15
Олександра Сергєєва
Болградська крафтова продукція підкорила столичний “Milky FORUM 2024”

Нещодавно у місті Київ відбувся “Milky FORUM 2024”, який став ключовою подією для всіх учасників молочного ринку України та дав можливість підприємствам представити свою продукцію. ТОВ “Кара-Марін” з села Голиця Василівської громади своєю бринзою викликало справжній фурор – за лічені хвилини було з’їдено усе. Про це повідомила власниця ТОВ Алла Стоянова. 

Форум зібрав найкращих виробників, експертів та представників торгових мереж, що зробило його надзвичайно важливим майданчиком для обміну знаннями та досвідом.

Бессарабська ферма “Кара-Марін” презентувала учасникам крафтову каварму і бринзу, чим викликала справжнє захоплення в аудиторії. 

“Під час дегустації, яка стала однією з найяскравіших подій заходу, саме продукцію “Кара-Марін” з’їли найшвидше. Це стало найкращим підтвердженням її смакових якостей та корисності. Каварма та бринза від “Кара-Марін” відзначились не лише своїм унікальним смаком, але й високою якістю та натуральністю”, – розповіла Алла Стоянова. 

Визнання бессарабської продукції дозволить розширити ринок збуту та зробити її доступною для ще більшої кількості споживачів по всій країні, адже під час форуму було досягнуто домовленості про готовність мереж національного рівня викласти продукцію “Кара-Марін” на свої полиці.

Зазначимо, “Milky FORUM 2024” було проведено з метою просування національної стратегії “Зроблено в Україні” та аналізу якості продукції, що виробляють місцеві підприємці. 

Основними темами форуму стали інновації у виробництві молочних продуктів, питання безпеки харчових продуктів, сучасні технології зберігання та переробки молока, а також маркетингові стратегії для просування молочної продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках. 

Поділитись
Зараз читають