Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Болградська громада може втратити 30 млн грн, бо міський голова не знайшов спільну мову з військовими

29 Червня 2023 16:25
Тетяна Терзі
Болградська громада може втратити 30 млн грн, бо міський голова не знайшов спільну мову з військовими

В Болградській громаді розпалюється скандал. Місцевий батальйон тероборони, який базувався в Болграді і платив в місцевий бюджет податок на доходи фізичних осіб, перейшов в м.Арциз. І гроші відповідно пішли в цю громаду. Бюджет Болградської громади може втратити близько 30 млн грн.

Таку інформацію озвучила на сесії Болградської міської ради 29 червня депутатка Тетяна Ведь. Вона повідомила, що головною причиною такого рішення командира батальйону стало неможливість знайти спільну мову з міським головою Сергієм Димитрієвим. І загалом ТрО не отримувала від громади відповідної необхідної допомоги, весь час були затримки з фінансуванням, хоча батальйон перераховув в бюджет мільйони.

Болградський міський голова Сергій Димитрієв спробував спочатку спростувати цю інформацію і запевнити, що громада витрачала багато грошей на підтримку ТрО, але потім визнав, що ТрО пішла з Болграда.

«Тероборона зробила некрасиво. Ми будемо розбиратися, чому податок на доходи фізичних осіб пішов в Арциз», – повідомив Димитрієв.

Видання «Махала» направляє інформаційні запити в органи влади щодо роз’яснення цієї ситуації.

Поділитись
Зараз читають