Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

БОЛГРАДЩИНА У СКОРБОТІ: У БОЮ ЗА СВОБОДУ ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ З БОЛГРАДУ

19 Вересня 2022 14:45
Софія Чебан
БОЛГРАДЩИНА У СКОРБОТІ: У БОЮ ЗА СВОБОДУ ЗАГИНУВ ЖИТЕЛЬ З БОЛГРАДУ

За спокій та мирне небо українцям доводиться платити дуже дорогу ціну. Трагічна звістка знову прийшла у Болградський район. Під час виконання бойового завдання обірвалося життя солдата Петрова Олександра Володимировича, стрільця – помічника гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А0666.

Йому було лише 32 роки. Він родом з м. Болград. Був призваний на військову службу за мобілізацією Болградським РТЦК та СП Одеської області 15 березня 2022 року.

16 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання з проведення наступальних дій на передній край противника в Херсонській області, під час артилерійського обстрілу зі ствольної артилерії та стрілецької зброї солдат Олександр Петров отримав поранення та від отриманих травм помер у лікарні м. Миколаїв.

Церемонія прощання з Героєм відбудеться 20 вересня о 13.00 у залі прощання ритуальних послуг на вул. Поштова (біля моргу).

Віддати свою шану та повагу захиснику Вітчизни усі охочі можуть, створивши живий коридор на вул. Поштова – Заводська з 13.30-14.00.

Слава та вічна пам’ять відважному захиснику!

Поділитись
Зараз читають