Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

БОЛГРАД ПРОВІВ В ОСТАННІЙ ШЛЯХ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ КАЛОВА ОЛЕКСАНДРА (ФОТО)

06 Жовтня 2022 17:46
Ганна Ковальова
БОЛГРАД ПРОВІВ В ОСТАННІЙ ШЛЯХ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ КАЛОВА ОЛЕКСАНДРА (ФОТО)

Трагічна звістка завітала у будинок сім’ї Калових. Не стало захисника родини, воїна, брата та сина! Калов Олександр Олександрович –  командир десантно-штурмової роти військової частини морської піхоти, старший лейтенант. Воїн загинув під час виконання бойових завдань із захисту нашої держави  внаслідок множинних осколкових поранень першого жовтня 2022 року в Херсонській області. 

Сьогодні Болград провів Героя в останній шлях. Мешканці міста вклонили голову та провели Олександра, утворивши живий коридор з самого дому загиблого до околиці міста. 

Олександр пройшов славетний шлях від сержанта до офіцера, від простого солдата до командира роти. Завжди з посмішкою на обличчі піклувався про своїх підлеглих. Його з повагою називали “наш командир”. Вічна шана нашому захиснику. Героями не народжуються, ними стають”, –  висловив слова співчуття рідним військовослужбовець Віталій Невечеря. 

Співчуття рідним висловили керівники міста і району. 

Дуже багато людей прийшли попрощатися з Героєм. Родину Калових добре знають в місті. Свого часу батько Олександра, вже покійний Калов Олександр Дмитрович, обіймав посаду міського голови Болграда і залишив по собі добрі спогади, бо багато займався розвитком міста. І ось тепер його син Олександр багато зробив для України – він віддав за неї своє життя.

Йому було лише 35 років. Ніколи не забудемо …Вічна пам’ять!

Підготувала Софія Чебан

Поділитись
Зараз читають