Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Благодійний фонд допоможе Тарутинській громаді замінити вікна в навчальному закладі

02 Квітня 2024 13:20
Ганна Ковальова
Благодійний фонд допоможе Тарутинській громаді замінити вікна в навчальному закладі

Незабаром у навчальному корпусі державного навчального закладу «Тарутинський професійний аграрний ліцей» будуть замінені 108 вікон. Вони надійшли в громаду як гуманітарна допомога від благодійного фонду «Шляхетна справа». Про це повідомила пресслужба Тарутинської громади.

В повідомленні йдеться, що старі вікна в навчальному закладі вже давно відслужили свій експлуатаційний строк та потребують заміни.

“Попри війну в країні, дітям з нашої та сусідніх громад потрібно продовжувати навчання, отримувати затребувану зараз професійну освіту, і хочеться, щоби це відбувалось в гарних умовах. Незабаром у навчальному корпусі ДНЗ «Тарутинський ПАЛ» будуть замінені 108 вікон. Старі вікна вже давно відслужили свій експлуатаційний строк та потребують заміни”, – зазначили в пресслужбі.

Благодійники вже привезли вікна до громади. Під час прийому Тарутинський селищний голова Сава Чернєв подякував керівнику БФ Сергію Шутову за надану допомогу і всебічну підтримку Тарутинської громади та висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю і взаєморозуміння.

Поділитись
Зараз читають