Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Батько загиблих воїнів з Болградського району передав своє авто бригаді старшого сина

31 Серпня 2024 16:06
Ганна Ковальова
Батько загиблих воїнів з Болградського району передав своє авто бригаді старшого сина

Батько загиблих військовослужбовців з Арцизької громади Євгена та Ігоря Бончевих Микола Зіновійович передав власний автомобіль на потреби бригади, в якій ніс службу старший син Євген. Тепер авто вірно служитиме 11 бригаді імені Михайла Грушевського Національної гвардії України. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу бригади.

Микола Зіновійович втратив на війні двох синів: у лютому 2023 року Ігоря, у серпні того ж року Євгена. Обидва захисники виконували бойові завдання на сході та півдні України.

«Я пишаюсь подвигами синів. За те, що вони зробили для країни. Вони пішли добровольцями на фронт та віддали найцінніше для майбутнього українських дітей – своє життя. Я передаю автівку 11 бригаді ім. М. Грушевського Національної гвардії України, щоб таким чином принести ще користь Силам оборони України. Памʼять про синів, як про Героїв житиме вічно», – зазначив Микола Зіновійович.

В пресслужбі бригади зазначили, що вчинок батька свідчить про велику шану та жертовність до рішення своїх синів піти захищати рідну землю.

Євген (ліворуч) та Ігор (праворуч) Бончеви.
Поділитись
Зараз читають