Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Багато повітряних кульок та дитячих посмішок: у Суворівській громаді урочисто відкрили дитячий садок

02 Травня 2024 14:11
Олександра Сергєєва
Багато повітряних кульок та дитячих посмішок: у Суворівській громаді урочисто відкрили дитячий садок

Вчора, 1 травня, у селі Приозерне відбулося довгоочікуване відкриття дитячого садочку на базі місцевої школи. Про це повідомив Суворівський селищний голова Олег Босікевич. 

Цієї події мешканці чекали дуже давно. Нещодавно у будівлі замінили вікна та двері та зробили капітальний ремонт приміщень, у тому числі навчальних кабінетів школи. 

Малеча, яка довго чекала на відкриття садочка, із захватом спостерігала за церемонією урочистого відкриття, адже для них лунала музика, співалися пісні та розповідалися вірші. Після завершення концертної частини садочок відкрив свої двері для малюків.

Приємно бачити задоволених батьків, а ще приємніше бачити в дитячих очах іскринку щастя, адже вони нарешті отримали свій новий садочок, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі”, – написав селищний голова.

Мешканці громади у коментарях привітали жителів села Приозерне із довгоочікуваним відкриттям дошкільного закладу та висловили сподівання, що скоро у всіх селах громади запрацюють дитячі садки.

Фото зі сторінки Олега Босікевича у Фейсбук.

Поділитись
Зараз читають