Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

АРТИСТИ ТА МАЙСТРИНІ БОЛГРАДУ ЗІБРАЛИ ПОНАД 11 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ЛІКУВАННЯ ВАЖКО ПОРАНЕНОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

04 Грудня 2022 12:26
Софія Чебан
АРТИСТИ ТА МАЙСТРИНІ БОЛГРАДУ ЗІБРАЛИ ПОНАД 11 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ЛІКУВАННЯ ВАЖКО ПОРАНЕНОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Третього грудня в центрі міста Болград, білі фонтану на проспекті Соборний, пройшла благодійна акція до Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями. Благодійна подія мала назву «Допомога інваліду війни 2022». На акції майстрині міста та артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» збирали гроші на лікування нашого земляка, морського піхотинця 88 батальйону, учасника АТО, колишнього співробітника поліції, Михайла Георгієва.

Михайло отримав тяжкі поранення на полі бою та зараз проходить лікування. На жаль, стан його здоров’я важкий. Лікування потребує значних коштів. Щоб зібрати кошти майстрині міста організували ярмарок з продажу патріотичних сувенірів та прикрас, а артисти влаштували невеликий патріотичний концерт.

Загальними зусиллями вдалося зібрати 11 тисяч 476 гривень. Всі кошти, відразу по закінченню заходу були перераховані на карту Михайла у присутності самих артистів та нашого видання.

Збір ще триває. Допомогти можна, надіславши пожертви на карту нашого героя 5168745119207493. Кожна гривня може врятувати життя воїна!

Поділитись
Зараз читають