Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

АРЦИЗЬКІ ОСВІТЯНИ ЗІБРАЛИ МАЙЖЕ ТИСЯЧУ ДОЛАРІВ НА АВТО ДЛЯ ЗСУ. ЗБІР ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

13 Вересня 2022 10:49
Ганна Ковальова
АРЦИЗЬКІ ОСВІТЯНИ ЗІБРАЛИ МАЙЖЕ ТИСЯЧУ ДОЛАРІВ НА АВТО ДЛЯ ЗСУ. ЗБІР ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Напередодні свята першого дзвоника освітяни Арцизької громади оголосили про акцію «1 вересня без квітів». Замість квітів усім охочим було запропоновано долучитися до акції «Авто від громади для ЗСУ», яку громада започаткувала до Дня Незалежності України та Дня міста Арциз. Тоді, завдяки високому рівню організації та небайдужості мешканців громади лише за один день вдалося зібрати 65 тисяч гривень! 

Скриньки для збору коштів були розташовані в усіх навчальних закладах громади. Для прозорості підбиття підсумків, як і на підсумки першого етапу благодійної акції, у відділ освіти були запрошені підприємці. Після загального підрахунку стала відома зібрана сума:

Освітянська спільнота зібрала 34 589 гривень для захисників України.

«Дякуємо кожному, хто долучився до збору, за активну позицію та небайдужість!» – сказали у відділі освіти.

Всі кошти наразі передані Раді підприємців Арцизької громади. Та, на жаль, їх не вистачає для придбання автівки. Адже запланований автомобіль марки Mitsubishi L 200 коштує приблизно 12-13 тисяч доларів. Тож збір продовжується.

Зробити свій внесок на придбання авто для військової частини А2802, що дислокується в місті Миколаїв, можна на рахунок громадської організації БМК “АКТИВ”:
Код отримувача: 37497474
Рахунок одержувача: UA353052990000026005004904694
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”.

Ганна Ковальова

Поділитись
Зараз читають