Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Алеї Слави в Залізничному Болградської громади – бути, стежка здоров’я – поки тільки в планах

29 Вересня 2023 13:03
Тетяна Терзі
Алеї Слави в Залізничному Болградської громади – бути, стежка здоров’я – поки тільки в планах

Депутати на пленарному засідання сесії Болградської міської ради підтримали внесення змін до Програми з благоустрою Болградської громади на 2021-2023 роки.

Депутати внесли зміни в розділ Програми «Садово-паркове господарство», доповнивши його пунктом «Облаштування Алеї Слави воїнам – захисникам на території парку «Дружби народів» за адресою: вул. Бессарабська, 90Б, с. Залізничне Болградського району».

На створення алеї в бюджеті передбачають 360 тисяч гривень. Нагадаємо, Алею слави облаштують за клопотанням мешканців села Залізничне.

На сесії депутатка Тетяна Ведь спитала щодо Стежки здоров’я, яку анонсували в міській раді, прийняши відповідне рішення виконкому. Депутатку цікавило, скільки грошей передбачається на її створення.

Міський голова Сергій Димитрієв відповів, що облаштування Стежки здоров’я – це поки тільки плани і кошти на це з бюджету зараз витрачатися не будуть. Коли саме плани розпочнуть реалізовувати – міський голова не уточнив. Хоча в повідомлені на сторінці міської ради в «Фейсбук» говорилося, що КП «Горводоканала» найближчим часом вже розпочне роботи.

Новину про створення Стежки здоров’я мешканці громади сприйняли по-різному. На сторінці  видання в «Фейсбук» люди активно обговорювали новину, когось здивували мангали і альтанки, які більше пов’язані з відпочинком, ніж спортом, багато хто вважає, що зараз це взалагі робити не доречно, а краще допомогти військовим.

Поділитись
Зараз читають