Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Білгород-Дністровський спрямував 8 млн грн військовим

04 Листопада 2023 13:19
Ганна Ковальова
Білгород-Дністровський спрямував 8 млн грн військовим

Депутати Білгород-Дністровської міської ради в ході 34-ї сесії, яка відбулася 3 листопада, виділили на підтримку ЗСУ близько 8 млн гривень. Про це повідомили на сайті міської ради.

В міській раді зазначили, що для керівництва та депутатського корпусу питання допомоги ЗСУ – першочерговий пріоритет. Виділені кошти будуть спрямовані на фінансування потреб згідно з запитами командирів військових частин Білгород-Дністровського гарнізону.

“Продовжуємо допомагати нашій армії у наближенні Перемоги. Сьогодні в ході сесії, як і під час попередніх засідань, виділили з міського бюджету додатково ще близько 8 млн грн на підтримку ЗСУ. Кошти будуть спрямовані на фінансування потреб, згідно з запитами командирів військових частин нашого гарнізону. Це для нашої громади першочерговий пріоритет!” – зазначив міський голова Віталій Граждан коментуючи підсумки сесії.

Окрім цього, за його словами, не припиняється забезпечення сталого функціонування як соціальної сфери, критичної інфраструктури, так і в цілому аспектів повсякденного життя громади. Так, на сесії депутати передбачили кошти на відшкодування різниці в тарифах на комунальні послуги за рахунок міського бюджету. Також вони виділили гроші на розвиток міської лікарні та передали комунальному підприємству “Водоканал” потужний генератор, який буде встановлено на водопідйомі «Північний», що особливо актуально під час майбутніх можливих перебоїв з електропостачанням.

Поділитись
Зараз читають