Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

УРОДЖЕНЕЦЬ БОЛГРАДА ЄВГЕНІЙ ПЕЛЬТЕК РОЗВЕРНУВ СВОЇМ СПІВОМ ВСІ КРІСЛА СУДДІВ НА ТЕЛЕШОУ «ГОЛОС ПОЛЬЩІ» 

11 Вересня 2022 19:21
Ганна Ковальова
УРОДЖЕНЕЦЬ БОЛГРАДА ЄВГЕНІЙ ПЕЛЬТЕК РОЗВЕРНУВ СВОЇМ СПІВОМ ВСІ КРІСЛА СУДДІВ НА ТЕЛЕШОУ «ГОЛОС ПОЛЬЩІ» 

Євгеній Пельтек, уродженець міста Болград, випускник Болградського ліцею №3 та талановитий музикант. Своїм співом йому вдалося повернути 4 суддівських крісла на телешоу «Голос Польщі». Ексклюзивно для видання «Махала» Євген розповів про себе та про участь у проєкті. 

«Музикою я  займаюсь з дитинства, ходив на фортепіано в Болградску школу, але тільки 3 роки, потім кинув, бо зрозумів що душа більше тягне до гітари. Взагалі любов до музики починається з церкви, я багато грав і співав, коли ходив в Болградську церкву ЕХБ «Живое Слово».  Потім у 18 років переїхав в Одесу вчитись в Одеській богословській семінарії. Там я вже грав в гурті кожної п’ятниці на богослужінні», – розповідає музикант. 

Вже 5 років Євген грає на вулиці. Він грав у 12 країнах, у тому числі Польщі, Словаччині, Чехії, Литві, Німеччина, Австрії, Швейцарії, Туреччини, Болгарії та Румунії. У Польщі його можна було почути на вулицях Варшави, Кракова та Катовіце. 

«У співі на вулиці найбільше ціную свободу – можна співати, що завгодно, коли завгодно, подорожувати країнами та містами, зустрічатися з людьми та співати їм. Зараз я живу у місті Івано-Франківську. Там ми з дівчиною граємо на вулиці та 30 відсотків від свого доходу жертвуємо українській армії», – розповів музикант журналістам голосу Польщі. 

По національності Євген – болгарин, все дитинство він спілкувався рідною мовою – болгарською. Коріння хлопця походить із села Василівка Болградського району, тому своїми досягненнями музикант захотів поділитися з нами. 

«На «Голос Польщі» я думав йти ще до війни. Я багато пишу англійською мовою. Але коли почалась війна, я вирішив, що точно треба брати участь у шоу. Тому що зараз в нас є дуже важлива місія –  говорити всюди про війну та нагадувати людям, що Україні потрібна допомога. 
Якщо чесно –  те, що я пройшов сліпі прослуховування  – для мене був шок. Не очікував, що з такою спокійною піснею можна розвернути чотири крісла. Коли я подивився та усвідомив, що всі повертаються, в мене був наплив емоцій»
, – розповів Махалі свої переживання Євген. 

Про плани на майбутнє Євген говорить дуже позитивно, тому що всі вони направлені на скорішу перемогу України у цій війні. 

«Я планую  випускати свій альбом та робити концерти в Європі,  збирати  кошти на допомогу Україні і нести нашу культуру всьому світу.  Давайте максимально робити все для перемоги, і головне зараз – любити один одного й ДОПОМАГАТИ», – закликає музикант.

У «Голосі» Євгеній вирішив піти в команду до співачки Lanberry. 

Підтримати Євгена ви можете слідкуючи за ним у соціальних мережахФейсбук та Інстаграм.

Також прохання залишати коментарі під першим відео зі сліпих прослуховувань на Ютубі.

 Бажаємо успіхів нашому земляку та перемоги!
З Україною в серці 💙💛

Софія Чебан

Поділитись
Зараз читають