Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

«Це була моя мрія»: випускниця Болградського ліцею, режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес 

01 Лютого 2024 17:06
Олександра Сергєєва
«Це була моя мрія»: випускниця Болградського ліцею, режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дженніфер Лопес 

Українська режисерка Таню Муіньо, чиє дитинство пройшло в Болграді, зняла кліп на ремікс пісні Дженіфер Лопес “Cant Get Enough” за участю реперші Latto. Про це режисерка повідомила у своєму Instagram.

Перший кліп на цю пісню вийшов декілька тижнів тому і був досить романтичним та мав весільний настрій. А ось її ремікс у співпраці з Latto зазвучав по-новому, а кліп вийшов дуже потужним, драйвовим, а місцями досить еротичним. 

У кліпі зірка позує у спальні з видом на Нью-Йорк, дефілює на підборах в оточенні чоловіків, спускається до басейну на канаті і танцює з Латто у яскраво-червоних костюмах.

Зазначається, що цей трек увійде до дев’ятого альбому артистки This Is Me… Now, прем’єра якого намічена на 16 лютого. Альбом буде присвячений чоловіку Джей Ло Бену Аффлеку. Платівка буде продовженням студійникаThis Is Me… Then 2002 року.

Цікаво, що саме у 2002 році між парою розпочався роман, який у 2005 переріс у подружні стосунки. У 2015 році пара розійшлася, але через 5 років, знову стали зустрічатися та одружилися. 

Режисерка другого кліпу Таня Муіньо поділилися враженнями від роботи з голівудською співачкою.

​«Дженніфер зіграла величезну роль у тому, чому я стала режисером музичних відео. Її музика та відео надихають мене з дитинства. Зняти для неї кліп було моєю мрією. Я хочу подякувати Дженніфер Лопес за те, що вона така добра, весела, відкрита, працьовита людина і за можливість попрацювати разом», – написала режисерка. 

Нагадаємо, режисерка Таня Муіньо відома у всьому світі. Вона знімала кліпи для Елтона Джона та Брітні Спірс, Doja Cat, Сема Сміта, Кеті Перрі, БілліАйліш, Lil Nas X, Cardi B, Lizzo, Harry Styles і The Weeknd. 

За провокаційний кліп MONTERO репера Lil Nas X, де він з’явився відразу в кількох іпостасях: Адама, Єви, грішного ангела та змія-спокусника, режисерка отримала нагороду MTV Music Video Awards 2021.

У 2022 році одразу девять її робіт були номіновані на премію MTV VideoMusic Awards, де вона перемогла у номінації «Найкраще попвідео» за кліп співака Гаррі Стайлса на пісню As It Was.

В Україні Муіньо знімала кліпи для MONATIK, гурту “Время и Стекло”, НастіКаменських, Мішель Андраде, LAYAH, Скриптоніта, IOWA. 

Поділитись
Зараз читають