Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Співачка з Білгорода-Дністровського, яка стала фіналісткою нацвідбору «Євробачення-2024», відмовилась від участі у конкурсі

04 Лютого 2024 13:30
Олександра Сергєєва
Співачка з Білгорода-Дністровського, яка стала фіналісткою нацвідбору «Євробачення-2024», відмовилась від участі у конкурсі

23-річна співачка з Аккерману Валерія Кудрявець, що виступає під псевдонімом SKYLERR, зняла свою кандидатуру з нацвідбору. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Таке рішення вона прийняла через збій у роботі сервісу «Дія». На її думку, голоси могли зараховуватись некоректно, тому «прозорість та зрозумілість» голосування стали неможливими. 

«Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню. Все, що відбувається зараз – це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», – написала співачка.

Вона додала, що участь в піар-перегонах їй не цікава, адже вона з іншого тіста. 

«Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо “Час спливає”! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного», – додала Валерія.

Наостанок дівчина подякувала своїй команді, яка допомагала їй на шляху до фіналу нацвідбору, своїм рідним та друзям, які її підтримували, та прихильникам, які давали сили працювати надалі. Також вона подякувала воїнам, завдяки яким Україна має змогу проводити подібні конкурси та жити на своїй землі. 

Нагадаємо, до участі у нацвідборі на Євробачення-2024 Валерія Кудрявець увійшла з піснею Time is running out.

Поділитись
Зараз читають