Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

РОЗМОВНИЙ КЛУБ ЗА ІНТЕРЕСОМ, ПЕРЕГЛЯД КІНО ТА ТЕАТРАЛЬНА ВИСТАВА. КУДИ ПІТИ В БОЛГРАДІ ПІД КІНЕЦЬ ЦІЄЇ НЕДІЛІ?

01 Вересня 2022 16:38
Тетяна Терзі
РОЗМОВНИЙ КЛУБ ЗА ІНТЕРЕСОМ, ПЕРЕГЛЯД КІНО ТА ТЕАТРАЛЬНА ВИСТАВА. КУДИ ПІТИ В БОЛГРАДІ ПІД КІНЕЦЬ ЦІЄЇ НЕДІЛІ?

Робоча неділя стрімко добігає кінця. А це означає, що попереду – вихідні дні, під час яких потрібно зробити не лише купу справ, а й встигнути відпочити. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-3 події, які відбудуться в п’ятницю та суботу в Болграді.

Кіно в бібліотеці

Бібліотека Центру культури та дозвілля запрошує всіх охочих на безкоштовний перегляд музичної комедії «Весілля в Малинівці».

Що? Перегляд фільму

Коли? 2 вересня о 14:00

Де? проспект Соборний, 137-139 (колишня дитяча бібліотека)

Вхід вільний.

«Давайте відпочинемо, потеревенимо і подивимося разом кіно у дружній та затишній атмосфері бібліотеки!», – запрошують бібліотекарі центру культури і дозвілля.

Розмовний клуб

Волонтер з Болграда Оксана Кілафли запрошує всіх охочих порозмовляти українською мовою. З цією метою жінка організовує мовний клуб, куди запрошує усіх охочих.

«Що найсолодше у світі? По-перше – це сон. По-друге – мед. По-третє – наша українська мова. Тому 2 вересня, гарно виспавшись після першого навчального дня, приходьте в “Медовий центр”, будемо розмовляти українською!» – написала на своїй сторінці в Фейсбуці Оксана.

Що? Розмовний клуб

Коли? 2 вересня о 17:00

Де? проспект Соборний, 121. Приміщення “Медового Центру”

Вхід вільний.

«Що будемо робити? Розмовляти, говорити, балакати, белендіти, триндіти, патякати….І так до тих пір, поки не заговорите з таким галицьким акцентом, щоб, як приїдете у Львів, вам сказали – відразу чути, що ти з Франківська! Назбирується приємна компанія» – пожартувала Оксана.

Театральна вистава просто неба

Самодіяльна театральна студія «ОнгЪл» запрошує всіх охочих на театральну виставу «Маленька українська кУмедія» від режисера Серафима Савченко.

«Маленька українська кУмедія» – комедійна вистава за твором Миколи Куліша. Це смішна історія про проблеми колишнього чиновника Саватія Гуски. Він має сім неодружених доньок. Як їх видати заміж? Є хороший хлопець П’єр, але він один, а доньок сім! Що робити? Ще й більшовики зі своєю бюрократією…. Всі ці проблеми впали на Гуску, як він вирішить їх? Чи вдасться йому пристроїти доньок? Чи зможе він порозумітися з новою владою? Приходьте на виставу та дізнайтеся!» – пояснюють театрали.

Що? Театральна постанова

Коли? 3 вересня о 18:00

Де? літня сцена в першому містечку

Вхід вільний. Але донати на ЗСУ вітаються!

Головне фото демонстративне

Поділитись
Зараз читають