Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Одеситка болгарського походження Злата Іванів потрапила до фіналу національного відбору Дитячого Євробачення 2024

12 Вересня 2024 16:55
Валерій Гайдаржи
Одеситка болгарського походження Злата Іванів потрапила до фіналу національного відбору Дитячого Євробачення 2024

Цього тижня журі оголосило імена шести фіналістів національного відбору на “Дитяче Євробачення 2024”. Серед яких українська болгарка Злата Іванів з Одеси. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Суспільне Культура.

Потенційних представників України обирали на основі вокальних прослуховувань і участі в літній “зірковій школі”, яка завершилася живим виступом під акомпанемент Євгена Хмари, а оголошення імен фіналістів відбулось під час випуску музичного реаліті-шоу “Щоденники Дитячого Євробачення”. 

До списку фіналістів також потрапила 10 річна українська болгарка Злата Іванів з міста Одеса. Вона виступила з піснею, яка називається “Ба”, присвяченій її бабусі. Злата займається вокалом з п’яти років, пише авторські пісні та створює кавери на українські й світові хіти. Окрім музики, вона захоплюється шахами та математикою.

Нашу Злату вже знають, як справжню зірочку. Вона вкладає душу у кожну ноту і зараз бореться за право представляти Україну на міжнародній сцені дитячого Євробачення в Іспанії. Злата докладає усіх зусиль, щоб здійснити свою мрію, але їй потрібна наша підтримка”,написав на сторінці в Фейсбук директор Всеукраїнського центру болгарської культури в Одесі Дмитро Терзі

Також до фіналу нацвідбору за право представляти Україну на “Дитячому Євробаченні 2024” потрапили: 

  • Анастасія Бєлібова, 13 років, м. Южноукраїнськ, Миколаївська область; 
  • Ангеліна Глогусь, 12 років, м. Тернопіль; 
  • Вероніка Коган, 11 років, Харківська область; 
  • Ілля Коновченко (ILKO), 12 років, родом з Харкова, тимчасово мешкає у Швейцарії; 
  • Артем Котенко, 12 років, м. Охтирка, Сумська область

Сам фінал національного відбору на “Дитяче Євробачення” відбудеться 22 вересня о 18:00 у форматі телевізійного концерту. Переможця визначатимуть за підсумками голосування журі та глядачів.

Фото Суспільного та з особистої сторінки Злати Іванів

Поділитись
Зараз читають