Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Музичний гурт з Болграда випустив кліп на першу пісню (Відео) 

21 Травня 2024 17:45
Софія Чебан
Музичний гурт з Болграда випустив кліп на першу пісню (Відео) 

Молодий музичний гурт з Болграда “heART” випустив у світ свою першу пісню та кліп до неї під назвою “Колискова”. Інтернет-видання “Махала” поспілкувалося з учасницями гурту та дізналося про шлях створення першої творчої роботи. 

Кліп на пісню опублікований на ютуб-каналі гурту, він знятий в Болграді. Авторкою тексту є Ангеліна Балашова. Ці слова дівчина написала ще у 2021 році, до початку повномасштабного вторгнення.

“Коли ми з Вікторією почали співпрацювати я згадала про ці вірші, написані ще у 2021 році. Нам сподобалася ідея відродити забуте, тому ми розпочали роботу над створенням аранжування”, – ділиться з “Махалою” Ангеліна. 

Головний меседж композиції – не боятися змінювати себе та напрямок свого життя. 

“Герой пісні шукає своє призначення. Йому не подобається той стан, в якому він перебуває, тому ми співаємо: “давай, вже час засинати” та прокинутися новою людиною, з новими цілями та новим поглядом на життя”, – описує пісню авторка слів.

Над створенням композиції дівчата працювали декілька місяців. Записати трек їм допоміг звукооператор комунального закладу Болградської міськради “Центр культури та дозвілля” Іван Кайряк. 

“Мріємо підняти українську культуру в Бессарабії на інший рівень, більш казковий, надзвичайний та затребуваний. Наші пісні трошки відрізняються від звичної для слухача музики, але ми знаємо та віримо, що знайдемо свого слухача. Це тільки початок нашої кар’єри тому просимо підтримати нас та не судити суворо”, – зазначила одна з виконавиць Вікторія Ільчук. 

Нагадаємо, Музичний гурт “heART” народився в Болграді у 2023 році. Його створили уродженка села Залізничне Ангеліна Балашова разом з переселенкою з Бахмуту Донецької області Вікторією Ільчук. Після оголошення про створення музичного колективу дівчата розповіли інтернет-виданню “Махала” про свій шлях та плани в інтерв’ю

Поділитись
Зараз читають