Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканці Болградської громади побували на українському ярмарку: в місті відбулася премʼєра вистави від студії “ОнгЪл”

05 Лютого 2024 18:00
Лілія Биковська
Мешканці Болградської громади побували на українському ярмарку: в місті відбулася премʼєра вистави від студії “ОнгЪл”

В Болграді відбулася премʼєра вистави “Ярмарок” від театральної студії “ОнгЪл” під керівництвом режисерки Наталі Волошиної. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Вистава вразила своєрідністю формату: окрім основної сюжетної лінії, в основу якої ліг справжнісінький український ярмарок, вистава включала в себе елементи гумористичних мініатюр, танців та українських пісень. Цікавинкою заходу стало те, що актори, спускаючись у глядацький зал, пригощали гостей різноманітними смаколиками. Смачні пиріжки, міліну та каварму актори театральної студії зробили власноруч.

 «Оскільки наша вистава несла благодійний характер, таким чином ми хотіли заохотити людей донатити у скриньку на ЗСУ, а також спонукати їх ходити на наші вистави частіше», – поділилася з інтернет-виданням “Махала” режисерка студії.

Незабутній настрій усім присутнім подарували актори: Олег Підгайний, Сергій Звягінцев, Олена Волошина, Маргарита Білоус, Максим Білоус, Світлана Журжій, Поліна Журжій, Назар Журжій, Ірина Кліменко, Анастасія Коваленко, Вікторія Коєва, Максим Маковський, Маргарита Маковська, Антоніна Ніколаєва, Вадим Переу, Дарина Юрченко та сама Наталя Волошина.

Зробити вечір ще яскравішим допомагали артисти Володимир Стаматі-Грубіян, Олег Згардан, Борис Луценко, Вікторія Ільчук, Лера Хмельнюк, Ганна Семенцова і танцювальна студія “FLY” під керівництвом хореографа Катерини Іванової.

Зазначимо, що під керівництвом Наталі Волошиної мешканці Болграду бачили вистави: “Коти-біженці”, яка присвячена покинутим у війну тваринам, “Пригоди Мауглі і його друзів”, а також “Вечорниці”.

Поділитись
Зараз читають