Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

“Останній шлях воїна”: в Саф’янівській громаді попрощалися зі захисником України Кушнір Вадимом 

25 Жовтня 2024 16:22
Валерій Гайдаржи
“Останній шлях воїна”: в Саф’янівській громаді попрощалися зі захисником України Кушнір Вадимом 

Сьогодні, 25 жовтня, в селі Кислиця Саф’янівської територіальної громади відбулася церемонія прощання із захисником України, мешканцем села Кушнір Вадимом. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням Саф’янівську сільську територіальну громаду.

10 жовтня в районі села Миролюбівка на Донеччині Вадим отримав поранення. Понад тиждень його рідні, друзі та побратими з тривогою чекали, сподіваючись, що воїн все здолає та повернеться до них живим. Однак, 20 жовтня в лікарні серце захисника зупинилося.

На прощальну церемонію зібралися численні мешканці громади: рідні, друзі, побратими та керівники Саф’янівської громади. При в’їзді в село воїна зустріли живим коридором та провели в останню путь до місцевого кладовища та поховали на рідній землі, яку він самовіддано захищав і оберігав ціною власного життя.

“Пам’ять про Вадима Кушніра житиме вічно у наших серцях. Саф’янівська громада схиляє голову перед мужністю Вадима. Вадим став символом незламності й відваги, він залишив нам приклад того, як треба любити свою землю — без жодних умов, віддаючи все, що маєш. Пам’ятаємо, шануємо і ніколи не забудемо!”, – зазначили в Саф’янівській ТГ

Фото Саф’янівської громади.

Поділитись
Зараз читають