Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Двоє домашніх тиранів з Болградського району постали перед судом: як їх покарали?

24 Жовтня 2024 10:55
Олександра Сергєєва
Двоє домашніх тиранів з Болградського району постали перед судом: як їх покарали?

Чоловіки систематично ображали своїх дружин, через що жінки неодноразово зверталися до правоохоронців. Оскільки профілактичні бесіди не дали результат, проти тиранів було порушено кримінальні справи. Про це повідомили у поліції

Так, 58-річний чоловік з Болградського району кривдив дружину, коли вона просила його не вживати алкогольні напої, а влаштуватися на роботу, а 55-річний мешканець району систематично ображав дружину під час побутових непорозумінь.

Жінки неодноразово зверталися в поліцію зі скаргами на агресивну поведінку чоловіків. Правоохоронці ставили правопорушників на профілактичний облік поліції, складали відносно них адміністративні протоколи, виносили заборонні приписи та проводили профілактичні бесіди, однак нічого не допомагало, тому після чергового звернення потерпілих, слідчі розпочали кримінальні провадження.

Чоловікам висунули обвинувачення в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства. Нещодавно відбулися судові засідання, під час яких обом чоловікам призначили покарання у вигляді обмеження волі на 1 рік з іспитовим строком 1 рік.

Вони мають періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання. Також вони зобов’язані пройти програму для кривдників. 

Поділитись
Зараз читають