Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Не сподобалось, що гість “хазяйнував” у його будинку: мешканець міста Рені ледь не зарізав приятеля

08 Жовтня 2024 13:36
Олександра Сергєєва
Не сподобалось, що гість “хазяйнував” у його будинку: мешканець міста Рені ледь не зарізав приятеля

До Ренійського відділу поліції надійшло повідомлення від медичних працівників, що до місцевої лікарні привезли 44-річного чоловіка з ножовими пораненнями. Від батька потерпілого правоохоронці дізналися, що син увесь скривавлений повернувся додому, але нічого пояснити не встиг, бо втратив свідомість і у непритомному стані був доправлений до лікарні. Про це повідомили у поліції

Тож правоохоронці розпочали розслідування та встановили, що до злочину причетний 64-річний місцевий мешканець.

З’ясувалося, що підозрюваний запросив у гості потерпілого та ще одну жінку, де вони усі разом вживали алкогольні напої. 

Через деякий час господар на декілька годин пішов у справах, залишивши гостей на кухні, а коли повернувся, застав їх в кімнаті, де вони відпочивали. Таке хазяйнування його обурило настільки, що він схопив ніж і почав бити ним товариша. Вирвавшись від нападника, потерпілий побіг додому по допомогу, де й знепритомнів.

Підозрюваного затримали за місцем мешкання, а вилучені на місці злочину докази направили на експертизу.  Затриманий свою провину не заперечував та сказав, що у всьому винна оковита.

Чоловіку повідомили про підозру у замаху на вбивство. В очікуванні суду він перебуватиме під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Поділитись
Зараз читають