Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Арцизі відбувся ярмарок-виставка декоративних птахів та домашніх улюбленців (Фото)

06 Жовтня 2024 13:30
Оксана Чумак
В Арцизі відбувся ярмарок-виставка декоративних птахів та домашніх улюбленців (Фото)

У суботу, 5 жовтня, Арциз став центром уваги для всіх шанувальників декоративних птахів та домашніх тварин. На території туристичної локації «Кінний двір» відбувся перший в місті ярмарок-виставка, організований компанією «Tiratek» спільно з клубом «Власників декоративних птахів» із Татарбунар. Захід приурочили до двох свят одночасно — Всесвітнього дня тварин та Дня посмішки. Журналістка «Махали» поспілкувалася з Павлом Гафінцем, власником компанії «Tiratek», і дізналася подробиці проведення заходу.

На виставці були представлені різноманітні види декоративних птахів і тварин: голуби, папуги, кролики, нутрії, хом’яки та навіть собаки. Це був справжній рай для любителів домашніх улюбленців, адже відвідувачі мали змогу не тільки помилуватися тваринами, але й придбати нового маленького друга.

Як зазначив Павло Гафінець, виставка такого масштабу була для Арциза новинкою. Раніше жителям міста доводилося їздити на подібні заходи в Татарбунари, або Овідіополь, проте цього разу виставка відбулася безпосередньо в Арцизі.

«Ми дуже раді, що клуб “Власників декоративних птахів” обрав нас для проведення цієї події. Це свідчить про визнання нашого туристичного комплексу та нашої готовності підтримувати культурні та суспільні ініціативи», — поділився Павло.

Ця подія зібрала мешканців не тільки з Арциза, але й із навколишніх сіл та районів Одеської області. До клубу «Власників декоративних птахів» входять власники декоративних птахів та тварин із різних куточків Бессарабії, тож ярмарок став чудовою нагодою для обміну досвідом та нових знайомств.

«Ідея провести виставку саме в нас виникла ще навесні, коли я запропонував клубу організувати такий захід на території “Кінного двору”. Тоді не склалося, але коли нещодавно клуб сам звернувся до нас з такою пропозицією — ми без вагань взяли на себе частину видатків і допомогли з організацією. Ярмарок пройшов неймовірно вдало, з великою кількістю відвідувачів», — розповідає Павло.

Виставка виявилася чудовим місцем для родинного відпочинку. Діти фотографувалися з тваринами, гралися з ними та отримували море позитивних емоцій. 

Оскільки захід пройшов вдало, організатори вже задумуються про його повторення. Успіх події підтвердив важливість таких заходів для розвитку локальних ініціатив і зміцнення громади.

Поділитись
Зараз читають