Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Саратські волонтери закрили збір на авто для ЗСУ й одразу відкрили новий

29 Вересня 2024 13:00
Алла Корінь
Саратські волонтери закрили збір на авто для ЗСУ й одразу відкрили новий

Ні хвилини відпочинку: волонтери Саратської громади спільними зусиллями закрили збір на авто для підрозділу земляка та одразу ж відкрили збір на пікап для іншої військової частини. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Днями координатор волонтерського руху Саратської громади Григорій Кваша повідомив добру новину: “Збір на придбання авто для воїнів ЗСУ, побратимів нашого земляка Олега Коваленка з Новоселівки, бійця 182 батальйону ТРО, закрито потужним донатом у сумі 34100 грн. від Саратської об’єднаної профспілкової організації працівників освіти і науки України!”.

При потребі 240 тис. грн на картці збору та банці загалом значиться 257099 грн. 

Волонтери зайнялися пошуком відповідного до запиту військових автомобіля, а також без зволікання розпочали наступний збір, оскільки є звернення від бійців військової частини А7348 122-ї бригади ТРО на придбання вкрай необхідного для виконання бойових завдань автомобіля пікап. 

“На рахунки вже надійшли гроші від місцевих добродіїв, у тому числі – 6020 грн від учасників та гостей благодійних заходів – ярмарку та концерту, що відбулися у Світлодолинському будинку культури з нагоди 190-річчя заснування села”, – підтвердив громадський активіст Анатолій Сухарський.

Реквізити для допомоги:

Картка збору: 5168 7451 4999 1611

Головне фото: ярмарок у Світлодолинському в рамках святкування Дня села

Поділитись
Зараз читають