Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Сафʼянівській громаді провели в останню путь сержанта Петрушу

23 Вересня 2024 13:00
Ганна Ковальова
В Сафʼянівській громаді провели в останню путь сержанта Петрушу

У неділю, 22 вересня, село Ларжанка Сафʼянівської громади провело в останню путь земляка, сержанта Збройних сил України Петрушу Олександра Миколайовича. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Сафʼянівську громаду.

17 жовтня минулого року чоловік в окопах відсвяткував своє 54-річчя, а вже через менше ніж 2 місяці – 4 грудня 2023 року – під час виконання бойового завдання чоловік загинув. Увесь цей час воїн вважався безвісти зниклим, а рідні не втрачали надії знайти його. Але нещодавно трагічна звістка підтвердилася.

Мешканці Ларжанки зустріли тіло воїна живим коридором при в’їзді в село. До рідної домівки захисника прийшли друзі, односельці, побратими та керівництво Саф’янівської громади та Ларжанського старостинського округу, щоб віддати останню шану воїну та підтримати родину загиблого в цей важкий час.

Чин відспівування відбувся в місцевому храмі, де священнослужителі провели молебень за упокій душі захисника. Після церемонії в храмі, громада супроводила Олександра до місцевого кладовища, де він знайшов свій вічний спочинок.

“Турботливий син, люблячий батько, вірний друг та побратим – таким Олександр Петруша назавжди залишиться в пам’яті кожного з нас. Вічна пам’ять і доземний уклін за жертовний подвиг Герою!” – йдеться в повідомленні громади.

Поділитись
Зараз читають