Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Ізмаїльського району забив приятеля сокирою та сховав тіло у колодязь

17 Вересня 2024 17:25
Олександра Сергєєва
Мешканець Ізмаїльського району забив приятеля сокирою та сховав тіло у колодязь

Подія сталася декілька днів тому в одному з населених пунктів Кілійської громади. Про це повідомили у поліції

39-річний вбивця винаймав кімнату у 47-річного односельця. У день трагедії вони святкували день народження квартиранта – запросили гостей та вживали алкоголь. 

Під час застілля господар будинку разом з квартирантом вийшли покурити на вулицю, де між ними виник конфлікт, в ході якого останній схопив сокиру та зарубав господаря. Зрозумівши, що той не подає ознак життя, чоловік вкрив тіло небіжчика ковдрою та повернувся за стіл як нічого не сталося. 

Одна з гостей, коли йшла додому, помітила тіло накрите ковдрою, тож пішла додому та зателефонувала до поліції. 

Коли правоохоронці приїхали на виклик, тіло вже зникло. З’ясувалося, що коли гості розійшлися, квартирант відтягнув тіло до колодязя, скинув у яму та втік. Саме на дні колодязя правоохоронці й знайшли небіжчика та за допомогою ДСНС вилучили його звідти. З місця події слідчі вилучили сокиру та інші речі, які скерували на експертні дослідження.

За декілька годин вдалося розшукати й втікача-вбивцю, який приховувався у будинку знайомих. Провину він не заперечував та одразу зізнався у скоєному. Пояснив, що зірвався через те, що приятель почав повчати його життя. 

Наразі чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. До суду він перебуватиме  під вартою. 

Поділитись
Зараз читають