Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Мешканець Татарбунарської громади побив будівельника металевим рівнем за те, що той погано зробив ремонт  

15 Вересня 2024 14:35
Олександра Сергєєва
Мешканець Татарбунарської громади побив будівельника металевим рівнем за те, що той погано зробив ремонт  

Звільнений зі служби військовослужбовець з села Ройлянка за свій вчинок постав перед судом. Яке покарання він отримав, дізнавалася “Махала” з судового реєстру. 

Подія сталася восени минулого року вдома у підсудного. Між господарем будинку та чоловіком, який робив ремонт у ванній кімнаті, виник конфлікт. Не довівши свою правоту словами, підсудний схопив метровий металевий будівельний рівень та декілька разів вдарив ним потерпілого по руці та тулубу. Внаслідок цього будівельник отримав перелам плечової кістки.

Під час судового засідання підсудний пояснив, що він найняв потерпілого ремонтувати будинок. Останній обіцяв господарю зробити все швидко та якісно.

Два місяці будівельник “щось робив”, а коли господар приїхав подивитися на результат ремонту, то побачив, що фактично нічого не зроблено. Він покликав сусідів, аби ті подивилися, і всі вони сказали, що треба перероблювати, бо це “халтура”. 

Підсудний заявив про це будівельнику, однак той заявив що нічого переробляти не буде, а якість ремонту погана, бо будинок кривий, а його провини у тому немає. Через це господар розлютився та декілька разів вдарив будівельника рівнем. У скоєному на суді він розкаявся та попросив суворо не карати.

Суд дослухав сторони та визнав підсудного винним. За скоєне чоловік отримав покарання у вигляді одного року обмеження волі.

Поділитись
Зараз читають