Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Шестеро воїнів з Болградського району відзначені державними нагородами (Фото)

14 Вересня 2024 11:00
Ганна Ковальова
Шестеро воїнів з Болградського району відзначені державними нагородами (Фото)

В Тарутинській селищній раді відбулося вручення державних нагород сімʼям загиблих воїнів-земляків. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу громади.

Указом Президента України орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено: Волкова Віталія Васильовича, який загинув у жовтні 2023 року на Покровському напрямку (Донеччина), Денисенка Григорія Володимировича, який загинув на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу з боку ворога у серпні 2022 року, Мурзіна Олександра Васильовича, який віддав своє життя у листопаді 2022 року під час деокупації Херсонщини, Лознічера Віталія Семеновича, який у березні 2023 року загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Окрім цього Тарутинський селищний голова Сава Чернєв передав нагрудний знак «Хрест героя» рідним Гуденка Івана Валентиновича, який віддав своє життя у вересні 2022 року на Бахмутському напрямку.

Також Подякою полоненого від імені 23 окремого мотопіхотного батальйону “Хортиця” нагороджена Галина Францівна Безволєва – мати солдата Олега Безволєва, оборонця Маріуполя, який перебуває в російському полоні з 2022 року. Так званий Верховний суд так званої Донецької народної республіки визнав чоловіка винним у нібито розстрілі двох цивільних осіб та засудив чоловіка до 25 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Усі присутні на заході вшанували хвилиною мовчання памʼять усіх українців, що загинули на російсько-українській війні.

Поділитись
Зараз читають