Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

В Теплицькій громаді обрали нового секретаря

11 Вересня 2024 15:00
Ганна Ковальова
В Теплицькій громаді обрали нового секретаря

В Теплицькій громаді кадрові зміни: шляхом таємного голосування під час сорокової чергової сесії депутати обрали нового секретаря ради. Нею стала Наталія Федорівна Шутак. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу громади.

За призначення Наталії Федорівни на посаду секретаря сільської ради проголосували 16 з 18 присутніх депутатів, двоє утрималися.

В сільській раді жінка багатьом відома, оскільки є депутатом Теплицької сільської ради VIII скликання та головою простійної комісії з питань фінансів, планування місцевого бюджету, соціально-економічного розвитку, земельної реформи та охорони навколишнього середовища.

Народилася Наталія Федорівна у 1969 році. Заміжня та має трьох дорослих дітей. Має вищу освіту. У 1991 році закінчила Одеський сільськогосподарський інститут (з відзнакою), за спеціальністю економіка і організація сільськогосподарського виробництва. Працювала на посадах бухгалтера Мирнопільської сільської ради, бухгалтера Мирнопільського будинку-інтернату, головним бухгалтером ЦПМСД в Арцизькому районі, головним бухгалтером ФГ «Еллада».

“Шутак Наталія Федорівна – ветеран місцевого самоврядування, була депутатом V, VI, VII скликання Мирнопільської сільської ради. Стала депутатом VIII скликання Теплицької сільської ради від партії «Слуга народу». Зарекомендувала себе як відповідальна людина з активною громадською позицією і користується повагою серед населення”, – зазначили в пресслужбі громади.

Поділитись
Зараз читають